Sklopný pažbový modul s trubkou pro SA 58 od guneXpertu

29.01.2012 21:12

Na trhu existuje spousta pažeb, které splňují vždy jen určitou část požadavků střelců. Nebudu Vás napínat, vytvořili jsme po 7 měsících vývoje nové pažbové ocelové modely, výškově stavitelné a navíc v ose zbraně. Cenově budou podstatně levnější než jakékoliv jiné sklopné trubkové moduly a navíc obsahují řadu bonusů.

 

1. možnost pohybu nosiče závorníku při sklopeném modulu

2. stavitelná výška pažby bez nutnosti používání lícnic, pro přímé pažby 16 mm

3. možnost umístění vyražeče dveří na konci trubky-ocelový kloub se svými parametry to umožňuje

4. pažbový modul umožňuje montáž bateriového pouzdra, případně vodotěsné schránky.

5. odklápění pažby do provozní polohy přímé pomocí jedné ruky

6. prodloužení vysunuté pažby na 315 mm

7. ocelové poutko na řemen s vysokou pevností

8. pažba zbraně v ose zbraně

9. lze ovládat všechny prvky zbraně při sklopené pažbě

Pokud Vás parametry přesvědčily, jsme rádi, sklopné moduly se v polovině února objeví na internetovém obchodu www.sa58.cz .

 

Datum zahájení prodeje polovina února 2012. Materiál kloubu ocel, trubka tvrzený hliník, povrchová úprava chemické černění. Oko pro řemen ocelový drát průměru 3-4 mm s nosností 150-200 kg. Předpokládaná cena sestavy kloub, pažbová trubka, vyrovnávací destička s okem a šroub 2890,-  bez dph. V ceně není zahrnuta pažba, jelikož každý z vás už nějakou vlastní, budeme prodávat tyto výrobky také bez pažeb. Obvyklá pažba k tomu určená má mít rozměr commercial, což jsou všechny dostupné od CAA, FAB a dalších. Kloub prodlužuje pažbu o 26 mm, což v případě použití originální trubky s koncovkou pažby dělá celkovou délku 316-320 mm při vysunutém stavu. Samotný kloub bez trubky prodávat nebudeme. Níže je obrázek kloubu bez trubky.

 

 

 

 


Česky English