Dostupnost SA vz.58 - VZ 2058 R /refurbished/ - naskladnění v létě 2017

19.05.2017 11:06

S ohledem na velikost poptávky po všech modelech zbraní vycházejících z Sa vz.58, pro Vás připravujeme edici VZ 2058 s označením "R" vyrobené z původních jedničkových zásob. Nemusí se vždy jednat o úplně nové, nestřílené zbraně, ale budou sestaveny ze skladových zbraní, uložených v kategorii 1. 

Zbraně budou mít pevnou pažbu, předpažbí a pažbičku ve dřevotřísce. Dřevotříska bude původní poplatná době výroby. 

Zbraně jsou buďto lakované polyuretanovým vypalovacím lakem (odkaz  zde ) nebo brynýrované (odkaz zde). Součástí zbraně bude jeden zásobník v téže barvě a řemen originální. Ostatní bude možné dokoupit v libovolném množství. 

Zbraně budou předělané podle kategorizačního vzoru pro VZ 2058 bez pomocí sváření a podobných hrubých zásahů a budou osazené modifikovanou spouští s přerušovačem. 

Hlavně u všech zbraní VZ 2058 kontrolujeme kalibrem a poté nastřelujeme na 100 m. 

Zbraně by měli být dostupné na přelomu července / srpna 2017  v případě zbraně v brynýru či na přelomu srpna / září 2017 v případě PU laku, nicméně vzhledem k velké poptávce doporučujeme si zbraň nezávazně předobjednat (viz odkazy výše). Jakmile budou skladem, ozveme se vám. 

Celková délka zbraně s pevnou pažbou je 84,5 cm. Do nákupního povolení bude nutné uvést "puška samonabíjecí". Zbraně od nás jsou kompletně zkontrolované, v případě nějaké neočekávané závady nebo výměny součástek vyměňujeme kus za kus bez čekání.

 


Česky English