Archiv článků

Sa58 a její úprava černým lakem

Chystáme pro vás lakování zbraní krásným černým lakem.Lakovat se musí tělo zbraně s hlavní, nosič závorníku, plechový kryt vratného ústrojí, potom snad ještě nadpažbí ( pokud zůstává to standardní) a sklopka (taky původní).Neznáme ještě přesnou cenu.
Celý článek

RPK zásobníky Norinco na 75 ran

Teda je to darda s tou cenou, a to ten ruský originál stojí o 2 víc, ale zase ho nemít? Kdo na něj ušetří, kupte si ho, těch 75 kulí je argument hoden kulometu.
Celý článek

Natahovací páka nosiče závorníku pro sa58 na levé straně

No a je to konečně tady, do komerčního prodeje jsme uvolnili něco, co by si přal kde kdo.Tak se tam mrkněte, stojí to zato, pěkná práce Tomáši, gratulujeme.Natahovací páka nosiče závorníku, sedne intuitivně do ruky tak, jako kdyby byla na zbrani odjakživa.
Celý článek

V sekci kity na sa58 najdete první kit od nás

Dobře se na to podívejte, protože při koupi kitu vás vyjdou jednotlivé komponenty o 10 procent levněji.
Celý článek

Chystáme pro vás maskovací nástřiky vašich zbraní

Není týdne na gunexpertu, abychom nepřišli s nějakým překvapením, tak tohle bude fakt bomba šupa, budete si moci nechat nastříkat kompletně svoji zbraň včetně doplňků do třech variant maskování a které to budou, to vám dnes neřekneme, třeba se o tom dočtete na www.gunexpert.cz  
Celý článek

Nové zboží v sekci optiky

Pokud chcete mít doma něco, co bylo na IDETu 2009 a něco s čím jezdí naši vojáci ven, tak se mrkněte na optiku ZD2-8x42 .Cena je sice vysoká, ale jedná se o výrobek pro potřeby armády tak asi proto.
Celý článek

Originální díly

Originální díly se od roku 1986 pro sa58 nevyrábí, všechny jsou více méně ze skladu nebo z rozebraných zbraní, pokud vás zajímá, jestli je daný díl zcela nový, raději se optejte, ať pak na nás nejste nasraný, my ty díly nevyrábíme a do všech popisků to napsat nelze.
Celý článek

Poznámky k registraci

Pokud se registrujete do eshopu, pište si tam prosím i telefony, my totiž pracujeme pro CIA a za každý telefon dostáváme prachy, teď vážně: pokud se něco změní a je potřeba to doladit, my vám hned zavoláme, k emailu se dostanete až večer a někdy to věci zpomaluje, tak proto.
Celý článek

Natahovací páka závěru pro sa-58 nebo tacticala cz858 na levé straně, jedině na gunExpertu!!

Zájemci, kteří budou chtít předělat natahovací páku závěru na levou stranu mají možnost.Stačí napsat email a podrobnosti  dohodneme individuálně.
Celý článek

Balíky na Slovensko na dobírku problém, zatím

Zadání: Poslat objektiv na dobírku na Slovensko. Prostředky: Česká pošta, Internet Průběh: Fáze 1 Vzhledem k tomu, že jsem zatím do zahraničí nic neposílal, neřku-li na dobírku, použil jsem známou poučku: problém, jehož řešení neznám, si převedu na problém, jehož řešení znám. V tomto případě to...
Celý článek
Záznamy: 191 - 200 ze 210
<< 17 | 18 | 19 | 20 | 21 >>

Česky English